Nyeste poster

Anbefalte blogger

Med ujevne mellomrom vil jeg komme med anbefalinger fra mine egen famling i bloggosfæren. Jeg anbefaler enkeltinnlegg jeg mener er spesielt lesverdige. Alle anbefalinger vil legges ut her for en samlet oversikt.

Ja, da er det vel på tide å legge kukken på bordet igjen fra bloggen Snarglebarf er en velskrevet, ærlig og morsom beskrivelse av livet med bipolar lidelse.

-Livet blant dyrene er en fantastisk tegnet og skrevet blogg. Denne røverhistorien om ananas bør alle lese -minst tre ganger!

Intet nytt fra hjemmefronten er en innmari morsom og genialt tegna dagbok fra ei dame som plutselig fikk litt mange barn.

Lammelårtanker er en tankefull blogg  med lesverdige tekster om småbarnsliv, feminisme og mye annet. Sjekk også ut forfatterens andre blogg, Med livet på slep, for et innblikk i livet med ME.

Sungame Robotbokbloggen Forfatteren bak disse to bloggene er fagbokforfatter og journalist, og det merkes. Han skriver informativt og godt om stoff man ikke så lett finner andre steder. Jeg anbefaler spesielt alt han skriver om roboter, og den årlige kåringen av Årets Verste Avisoverskrift. (Jeg gjør for ordens skyld oppmerksom på at forfatteren er storeboren min.)