Nyeste poster

Opphavsrett

Alt innhold på bloggen er skapt av meg og er min eiendom. Gjengivelse uten min tillatelse er ufint og ulovlig og vil bli slått hardt ned på om jeg fersker det. Men om du spør meg, vil jeg bestrebe meg på å være raus.

Ingen av tekstene på bloggen er til fri benyttelse. Kontakt med med en forespørsel om du ønsker å gjengi dem.

Jeg driver ikke med tyveri. Derfor bruker jeg bare lovlige fotografier og illustrasjoner, uansett hvor irriterende det kan være å ikke kunne bruke den beste illustrasjonen. Mange illustrasjoner har jeg laget selv. De blir ikke så gode, men de er i hvert fall ikke stjålet. Jeg bruker også foto og illustrasjoner som er «public domain» eller utgitt under «Creatice Commons» lisenser.

Alle bilder skal være tydelig merket med opphavsrett og opphavsperson. (Mine egne merkes «Illustrasjon: IBH.) Jeg frigir mange av mine egne illustrasjoner under «creative commons»-lisenser, men slett ikke alle. Jeg planlegger å legge tilgjengelig bilder ut i stort format på en egen side på bloggen. I mellomtida: Send en mail og spør meg om du ønsker å bruke et bilde!

Spesielt om Drypp

Podcasten min er i sin helhet tilgjengelig for deling og nedlasting, men ikke bearbeiding. (CC BY-ND.)

Jeg har rettigheter til alle lydeffekter og all musikk brukt i podcasten, men det er ikke tillatt å ta disse fra podcasten til eget bruk. Ta kontakt for mer informasjon eller om du ønsker å bruke podcasten på en annen måte enn angitt.